Winter outside 11 mars

Allt vi företar oss handlar om våran båtresa. Vi längtar efter våren nu men det snöar och ser inte ut som vintern vill ge sig än på ett tag. Det för kallt att greja med båten.

Joakim har idag efterdratt topparna och justerat ventilerna på inombordaren, så nu är den klar till att sättas tillbaka i båten.

Eva har fullt upp med att röja i huset. Hon har sorterat och kastat, lagt ut saker till försäljning, lagt undan saker som kanske barnen vill ha. Vi håller på att sätta upp en vägg i ena sovrummet. Planen är att vi ska hyra ut huset i sommar och då vill vi ha sovrummen klara. Vi tänker bo i båten hela sommaren, då får vi en känsla av hur det kommer bli.

I går åkte vi till Göteborg, Joakim ville köpa 50 års present till sin fru. Frugan var tvungen att följa med, den skulle ju provas. När hon fick reda på vad det blev, blev hon hoppande glad. Ett helt nytt Mustoställ för oceansegling. Hon fick även goretex stövlar. Bättre present kunde hon inte få tyckte hon.

Det blev även handlat in massor av andra grejor till båten, det var rea på Sjösport. Kan verkligen rekommendera den affären, jättetrevlig personal, bra priser och stort utbud. Vi hittade även en intressant kokbok som vi tror vi kommer ha mycket glädje av.

2 reaktioner till “Winter outside 11 mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s