58.58.420N 05.43.997E (stavanger)

Efter att vi sovit några timmar och fått i oss frukost så var halva dagen gått. Vi tog på oss goda skor för att gå mycket, vi ville titta på stan. Det är en trevlig stad och efter några timmars promenad gick vi tillbaka till skutan. Vi är ganska lika där, vi blir snabbt nöjda med stadslivet. Joakim fortsätte att greja med plottern under tiden Eva lagade mat. Efter middag kände vi oss begge trötta, så vi diskade och kröp till kojs. Grannbåten hade fest men vi lyckades somna ändå.

Vi var nog väldigt trötta för vi vaknade inte förrän vid nio, eller Joakim gjorde. Eva vaknade vid tio av att Joakim pratade i telefonen med sin bror, Jonny. Tillsammans lyckades Joakim och Jonny via telefon att få ordning på plottern, hurra! Det firade vi med ett glas o’boy till frukosten 😁. Tanken var att vi skulle stanna tills söndag men vi båda kände oss nöjda med stadsbesöket så vi ville sätta segel igen. Det behaglig temperatur i Stavanger, 24 grader, men mulet, grått och regnskurar. Vinden har vänd till nordlig så vi kommer få medvind söderut. Inget att vänta på, vi känner oss utvilade och redo för långsegling igen. Nu lägger vi kursen mot Mandal, men vi kanske bara seglar förbi och fortsätter mot Danmark och Läsö. Vi får väl se om plottern fungerar som den ska.

Minibibliotek ute på gatan ❤

Cykeluthyrning, online, displayen var på cykeln och man kunde lämna in den på vilken laddstation som helst i stan. Sådana skulle vi haft hemma. Kostade 30 kr för en timme eller så kunde man hyra för dygnet som blev något billigare.

Amiga ❤

Joakim mäter kablar så man vet hur det kopplat inuti och fixar så vi får ordning på plottern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s