Radioprat

Förra helgen bjöd på flera trevliga överraskningar. Vi har som vanligt fullt upp när vi är lediga. Vi röjer och lägger ut saker och ting till försäljning, men just på fredag var det ett fantastiskt fint väder. Efter jobbet ville vi ut och njuta av det fina vädret så vi satte oss i bilen och körde till Anneröd utanför Bovall. Vi vandrade ett par timmar i dessa fantastiska bokskogar. Efteråt åkte vi och handlade in kvällsmat, räkor, aioli och nybakat baguette. Vi passade på att titta till Simon som bor hos sin pappa under tiden han praktiserar på banken. Vi tänkte äta kvällsmat i båten men Simon hade kompis hemma så dom avböjde att följa med. Innan vi handlade åkte vi inom båten för att starta värmaren så det var gott och varmt när vi kom tillbaka. Det är så mysigt att sitta nere i båten med oljelampan och värmeljus. Vi beslöt oss för att sova över i båten. Rätt som det var så ringde Helena och frågade om vi kunde tänka oss att vara med i radion, P4 väst. Dom skulle ha ett program som handlade om stora förändringar i livet och där var ju vi. Hennes väninna, Karin, arbetar som ljudtekniker där och hon undrade om vi ville vara med. Klart vi ville det! Så spännande! Och roligt!! Hon fick Evas telefonnummer och sade att P4 väst skulle höra av sig. Sen gick det inte långa stunden så ringer Joakims telefon, det är någon som vill köpa hans avställda arbetsbuss. Vi har inte ens lagt den ut för försäljning.

Efter en god natt sömn i båten bar det av hem för frukost och fortsatt röjning. La ut diverse saker på nätet och nästan allt blev sålt. Paret som var intresserade av bussen kom och tittade, provkörde och bestämde sig för att köpa bussen. Härligt när det går undan med försäljningen. Söndagen försvann i renovering på huset och vidare försäljning av grejor.

På måndag ringde P4 Väst för att stämma av med tid och plats och Eva skulle vara med i radion redan dagen efter, hujedamig nu blev det nervöst!

Tisdag kom och makarna Antonsson började morgonen med frukost och lite försnack vid köksbordet om vad som skulle komma. Eva var nervös men när telefonen ringde och det var dags gick det ganska bra ändå. Eva tyckte själv att det blev inget flyt i samtalet men när hon lyssnade sedan så var hon rätt nöjd ändå och roligt var det. Här är programmet om ni vill lyssna. Ca 104 minuter in i programmet. https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1177537?programid=972

2 reaktioner till “Radioprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s