Äntligen 2019

Det är detta år det sker, våran resa! Det kittlar i magen när man försöker sätta sig in i hur det kommer att bli. Vi är så tacksamma för att vi har varandra och att vi båda känner lika starkt för detta äventyr som kommer. Ibland är vi trötta och slitna men tanken på varför vi gör det vi gör hjälper oss att hålla igång och fortsätta framåt. Vilken drivkraft det finns när målet är så tydligt som vårat är.

Joakim har börjat så smått att plocka i garaget, det finns en del grejor där som behöver ett nytt hem och vissa saker behöver kastas, tyvärr. Vi försöker ge bort saker som vi inte kan sälja för det tar emot att kasta väl begagnade grejor som ändå fungerar.

Alla julsaker packades i två högar, en mycket liten hög som vi tar med oss i båten och en betydligt större hög som kördes till Simons pappa. Det ju få förunnat att få med sig sin barndoms jul till sitt första hem, vilket Simon får och det uppskattades av både oss och honom. Vi har som motto just nu att allt som bärs ner från vinden ska aldrig upp på vinden igen, och på så sätt gör vi oss av med saker successivt.

Nu i dagarna har vi haft våran första riktiga visning där huset är klart, vi kommer inte göra mer med det. Det känns skönt, huset är i fint skick och vi känner oss nöjda med arbetet som är gjort. Det kom tre par på denna visning och mäklaren sa att det var några som visade stort intresse för huset. Vi hoppas att budgivningen kommet igång snart för vi börjar bli redo för att flytta i båten, fast det snör på utsidan idag.

Joakim hittade lite delar och extrautrustning efter sin motorcykel i garaget, de hamnade på blocket och gensvaret blev bra. Kvällen efter kom ett ungt par och köpte lite saker. Under samtalet kom det fram att tjejen inte hade någon hjälm så då fick Eva såld sin till henne. Tjejen fick även mc stövlar och ett par handskar med sig hem. Tror dom var mycket nöjda med den affären. Det var iallafall vi. Inget som behövdes kastas även om det var gott begagnat, härligt!

Efter att vi var med i TV4Nyheterna och i GT/Expressen har vi fått en hel del positiva samtal och goda råd från helt okända människor. Vi bara älskar dessa samtal och all denna välvilja som möter oss. Vissa tycker vi är tuffa som vågar göra oss av med allt och vissa blir inspirerad att fullfölja sina drömmar. Det så härligt att höra andras drömmar, se att andra tänker att man kan faktiskt göra verklighet av sina drömmar. Det kanske inte ens nödvändigt att sätta sina drömmar ut i verklighet, bara vetskapen och känslan att man kan räcker länge. Oavsett hur man väljer att göra så bara gör det!

2 reaktioner till “Äntligen 2019

  1. Ja det är nog svårare än man tror att göra sig av med vissa saker, man får inte vara för nostalgisk 😬 Men man känner sig nog fri när det är gjort!! 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s