Överraskningens dag!

Plötsligt så händer det, vi får ett bud på huset som vi är nöjda med! Vilken överraskning och vilken glädje!

Budgivningen var ju som tidigare nämnd igång men det gick trögt. Så vi hade en plan B för att kunde hantera situationen om huset inte blev såld. Vi varken kunde eller ville sälja under utgångspriset så då får man ha en annan plan om det skulle visa sig att plan A inte fungerade. Plan B var att hyra ut huset under sommaren, lägga ut det igen under höst och vinter, åka till Norge med båten och arbeta där och vänta ett år till innan vi kunde starta vår resa. Om inte huset blev såld då skulle vi hyra ut det.

Vi var så inställda på det att när Eva fick ett sms från mäklaren där det stod att vi hade fått ett bud på samma som utgångspriset, höll hon på att ramla av stolen. Joakim var på väg till affären för att köpa lite mjölk, så Eva ringde upp honom direkt för att berätta den goda nyheten. Vi accepterade givetvis budet samma dag och dagen efter skrev vi under kontraktet. Gissa om vi var glada!

Efter vi skrivit kontrakt skuttade vi till bilen, hämtade upp Helena och Giro, köpte med oss pizza och sprättade två flaskor bubbel för att fira. Vilken dag det blev!

Nu kan vi äntligen börja packa i båten, sälja av möbler och vid början på maj flyttar vi in i #sailingamiga. Nu blir resan av!

2 reaktioner till “Överraskningens dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s