Tidsmiljonärer!

Nu har vi kommit så lång att det var dags för Eva att säga upp sig från jobbet. Det var efterlängtat för det betyder att snart är vi på väg, vi kan boka av enda en stor sak i listan. Vi håller planen, tack vara försäljningen av huset. Det var ju det enda vi inte hade kontroll över. Tack och lov gick det smidigt.

Vi ska bli tidsmiljonärer! Vi ska få massor av tid tillsammans och få uppleva en massa saker. Äntligen ska vi arbeta tillsammans mot samma mål. Som det är nu, jobbar Joakim på båten, bytar kolvar i motorn för tillfället. Eva jobbar i huset, med att packa det som ska i båten, Simons grejor och försäljning av prylar.

Joakim sade upp lokalen där han har firman i september -18. Han har en hel del arbete med att sälja verktyg och redskap kvar. Han tänker arbeta tills i början på juni, sedan blir det en månad med jobb och förberedning i båten. Det kommer bli konstigt att inte få pengar in på kontot varje månad, lite läskigt också. Men planen är att där vi stannar över längre perioder ska vi försöka jobba lite så vi kan resa så länge som möjligt. Vi drömmer om att kunna köpa en billig bil, cykel eller motorcykel för att se oss om på New Zeeland. Samma i Australien när vi kommer dit.

Vi kommer flytta i båten runt mitten på april, vilket vi ser oerhört mycket fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s