Jorden runt om 80 dagar!

Om en vecka räknar vi med att flytta i båten, hurra!

Om 80 dagar ger vi oss av på våran resa! Ofattbart! Surrealistiskt! Och alldeles underbart!

Snart har vi packat det sista som ska i båten och det Simon ska ha med sig till sin framtida lya. Nu är det bara sängen och soffan som är kvar att sälja.

Vi har börjat fylla båten med våra grejor och varje gång vi bär ner lådor och kassar så undrar vi hur det ska få plats, vi drar oss lite i håret och vips så är allt undanstuvade och vi blir lika förvånad varje gång. Båten sväljer mer än vi trott. Det fortfarande en del saker till som ska med men vi litar på att båten rymmer även detta.

Söndagen den 7 april hämtade vi hem Amiga, så nu ligger hon i hemmahamnen på Väjern. Det känns skönt, då närmar det sig vår och sommar. Men innan vi körde hem henne tog vi svängen om Tångenränna och hälsade på Malin och Joel. Vi fick titta på deras projekt med laxodling och biogasåtervinning, ett spännande projekt som tyvärr fick avslag i miljödomstolen. Vi hoppas på att de orkar och att det finns pengar att överklaga beslutet, det skulle gjöra så mycket för Sotenäs kommun och dess invånare.

Vi har minusgrader vid soluppgång nästan varje dag senaste veckan men solen har gjort jobben sin så dagarna har varit sköna. Gräset har börjat växa och träden börjar få ett lite grönskimmer. Det är en ljuvlig tid vi går i möte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s